Organisatie

Tuinvereniging "Ons Buiten"

Vereniging / club

Tuinvereniging "Ons Buiten" in Leiden biedt een groene oase waar natuurlijk tuinieren centraal staat. Ons uitgestrekte complex is dé plek voor zowel beginnende als ervaren tuiniers die waarde hechten aan ecologisch en duurzaam tuinieren. Met ruim 480 tuinen op bijna 20 hectare biedt "Ons Buiten" een unieke kans om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van rust en natuur.


Bij ons leer je hoe je op een natuurlijke manier tuiniert, met respect voor flora en fauna. We stimuleren het gebruik van biologische meststoffen, natuurlijke plaagbestrijding en het behoud van biodiversiteit. Onze vereniging organiseert regelmatig workshops en cursussen over natuurlijk tuinieren, waarbij kennis en ervaringen worden gedeeld.


"Tuinvereniging Ons Buiten" is niet alleen een plek om te tuinieren, maar ook een gemeenschap waar samenhorigheid en de liefde voor natuur hand in hand gaan. Het is een plek waar leden elkaar ontmoeten, inspireren en helpen. Kom langs en ervaar zelf de rust en schoonheid van ecologisch tuinieren midden in Leiden.


Sluit je aan bij onze groeiende gemeenschap van natuurvrienden en maak ook jouw handen groen bij "Ons Buiten". Hier groeit niet alleen je tuin, maar ook je hart voor de natuur!

Illustration
 
Deel dit:
Standaardlocatie
Contactpersonen van Tuinvereniging "Ons Buiten"
Personen verbonden aan Tuinvereniging "Ons Buiten"