Silvia

Bewoner
Wie is Silvia?

Ik woon alleen en ben daar heel blij mee. Ik heb geen kinderen.

Mijn werk en hobbies

Ik werk bij DZB. Ik heb heel veel hobbies, teveel om op te noemen. Hier volgen er een aantal: Wandelen (bvk. met mensen, maar ook alleen.) Fietsen, vooral de komende tijd. Naar Bv. het strand en dan op blote voeten wandelen. Zwemmen. Bezig zijn met plantjes (groen), zowel op balkon als een boomspiegel en nog een klein stukje groen in de straat. En altijd op zoek naar zaadjes en of mogelijkheid om stekjes te maken. Die staan eerst op balkon en daarna gaan ze naar de boomspiegel of het andere stukje. En wie weet pak ik nog een boomspiegel erbij. Ik ben ook taalmaatje voor iemand.

Mijn omgeving

Is een fijne buurt. Het zou echter wel prettig zijn als mensen meer naar buren/elkaar omkijken. Ook naar mensen die dus alleen zijn, want mijn ervaring is dat mensen vooral omkijken naar mensen die in hetzelfde schuitje zitten. (Dus gesprekken gaan vaak over de (klein)kinderen. Er zijn ook (oudere) mensen die geen (klein)kinderen hebben.)


Verder zou het prettig zijn als mensen niet over de stoep rijden, niet op de stoep parkeren en dus niet over de boomspiegel rijden. Daardoor zijn veel plantjes gesneuveld helaas. Nu staan er een paar paaltjes en dat helpt wel.


En dat mensen hun eigen troep opruimen, maar dat prik ik dus ook regelmatig op in de straat/buurt. Dus als u iemand ziet die dat doet in deze wijk, dan ben ik dat misschien. Maak gerust een praatje, want dat vind ik ook leuk.

Mijn droom

Ik zoek gezellige vriendinnen om samen leuke activiteiten te ondernemen. Dat begint voor mij met gezellig samen wandelen. Dus mijn droom is gezellige vriendinnen te ontmoeten in Leiden. Veel van mij sociale contacten wonen helaas niet in Leiden. En nu ik mantelzorger ben, zie ik daar dus weinig mensen van.