Vacature/hulpvraag

Bloemenstrook watergeven

Geplaatst op 8 april 2024, 13:35 uur
Illustration

Bij Boerderij Boterhuys in Warmond wordt een bloemenstrook aangelegd met inheems en gecultiveerde bloemen. Het doel is insekten aan te trekken - voor de akkervogels -, maar ook om de boerderij- en winkelomgeving te verfraaien. Boerderij Boterhuys zet zich in voor mens, dier en natuur en wil een fijne plek zijn voor een ieder die kennis wil maken met de biologische boerderij en fijne streekproducten.

De bloemenstrook wordt aangelegd door Mara de Groot van Bits of Nature. Zij zal ook een klein deel bloemen oogsten voor de droogbloemkunstwerken die zij maakt. Maar om de bloemenstrook te onderhouden hebben we een watergeef-team nodig vanaf nu (april) tot en met september 2024. Met slechts één keer watergeven per week zou je al bij kunnen dragen.

De beloning: je bouwt aan iets moois, je komt op een fantastische plek en kan zelf ook wat bloemen plukken voor eigen gebruik als je dat zou willen. 

Wil je meehelpen? Stuur dan even een berichtje aan Mara de Groot. Zij zal een introductie verzorgen en een appgroepje aanleggen. 

Project
Win-win-win Bloemenstrook
Ingangsdatum
Zo snel mogelijk
herhalend
Afhankelijk van je mogelijkheden. Met een keer per week (ochtend of avond) ben je al tot hulp. Je kunt bijvoorbeeld ook alleen een vaste periode (vakantie) water gaan geven. Wij zijn flexibel, en jij hopelijk ook :)
Beloning
Indirect
Deel dit: